12182

Brannhjelm F300 størrelse Large

Varenr:103116
Alt. varenr: 3301213370
7 375,-
-+
Bestillingsvare (19 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

F300 er en neste generasjoner høy ytelse hjelm til røykdykking , redningsaksjoner , trafikkulykker og lignende oppdrag . Den er også godkjent til røykdykking om bord på skip .

Den er laget av et spesifikt utviklet materiale motstandsdyktig mot høye temperaturer i hardplast . Med det innovative hjelmens form og dens lette vekt, tilbys den beste mulige bevegelsesfrihet til brukeren . Med det individuelt regulerbare innerforet , kan den enkelt tilpasses diverse hodestørrelser og former ved hjelp av rattet i nakken .

3-punkts snakkestroppen laget av Nomex har en hurtigspenne og er individuelt justerbar både i høyden og bredden. For å sikre perfekt passform og optimal komfort kan bærehøyden også justeres .

Den selvlysende hvite fargen sammen med reflekterende dekaler rundt hjelmen gir høy synlighet selv i de mest vanskelig miljøene .

Tilbehør monteres på hjelmen med Multi-Function Adapter (MFA) raskt og man kan enkelt legge til en variasjon alternativer , for eksempel:

·         Lamper

·         Visir

·         Metallvisir

·         Ørebeskyttelse

 

Hjelmen oppfyller flere frivillige krav i EN443 vedrørende kontakt med væske kjemikalier , elektriske isolasjonsevne E2 / E3 og bruk ved lave temperaturer ned til -40 C.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.