2205 2205 2205

Gemino Action, MTM black Gore-Tex

Varenr:100734
Alt. varenr: 011292
22 180,-
Størrelse
Målsydd
Målsydd
S
S
M
M
L
L
XL
XL
XXL
XXL
-+
Bestillingsvare (58 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Ursuit Gemino Action er produsert av høykvalitets Gore-Tex Taslan materiale som er lett,men fortsatt robust. Skrittet , knærne og albuene har et ekstra lag beskyttelsesmateriale for å forlenge draktens levetid. Tetninger på nakke og håndledd er laget av elastisk neoprene som gjør bruken mer behagelig. neoprene er også varmere enn f.eks latex i kaldere vær. Drakten er helt vind- og vanntett og holder deg tørr og høyt flytende hvis du faller i vannet. 

Gemino Action er den ultimate todelte dressen for rovdyrfiske ,men den er også en flott dress for padling eller seiling. Den har en stor fast hette som gir deg muligheten til å bruke en lue eller en hette under. Hetten kan justeres slik at den passer perfekt ved å stramme eller løsne fire spenner. Fleece foret foran kragen /hetten gir brukeren en behagelig følelse. Hengslene er designet på en måte slik at du kan fjerne buksene uten å fjerne toppen. Funksjonen i to deler gjrø det mulig å bruke jakken og buksen hver for seg ,eller du kan feste dem for å få en tørr dress.

Lommene på jakken er store og har sprutsikre glidelåser. Plasseringen av lommene gjør dem enkle å bruke selv når du har på deg redningsvest. Jakken er også utstyrt med tre festede D-ringer ,en i nakken og to nede på baksiden. D-ringen i nakken kan brukes til å henge nettet fra og de to andre kan brukes til å henge annet utstyr fra. Lommene på buksene er plassert på forsiden av lårene. Buksen er utstyrt med sprutbeskyttelse som beskytter sokkene og kan trekkes på toppen av gummistøvler eller normale støvler.

Drakten leveres i en svart draktpose ,3mm neoprenehansker ,lue og bruksanvisning.  

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.