7492 7492 7492 7492 7492 7492 7492

Ursuit Gemino Predator Gore-tex Small

Varenr:012997
Alt. varenr: 01300010
26 368,-
Størrelse
S
S
M
M
L
L
XL
XL
XXL
XXL
-+
Bestillingsvare (38 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Ursuit Gemino Predator Gore- Tex er tørrdrakt nummer en for fiske og jakt. Tørrdrakten er helt vind-og vanntett og holder deg tørr og høyt fyltende hvis du tilfeldigvis faller i vannet. Den er prdusert av GT Taslan materiale av høy kvalitet som er lett, men fortsatt robust. M05 kamuflasjedetaljene hjelpder deg å smelte inn i miljøet. Skrittet ,knærne og albuene har et ekstra lag beskyttende materiale for å forlenge levetiden på drakten. Halspakningen og håndleddet er laget av elastisk neopren som gjør bruken mer behagelig. Neopren er også varmere enn feks latex.

Den store hetten kan justeres slik at den passer perfekt ved å stramme eller løsne fire strammere. Hetten er fleeceforet og kan lett åpnes med glidelåsfor en behagelig følelse. Selene er designet på en måte slik at du kan fjerne buksene uten å fjerne toppen. Delene kan også brukes hver for seg.

Lommene på jakken er store og har sprutglidelåser. Lommenes plassering gjør dem enkle å bruke ,selv når du bruker redningsvest. Ermlommene er spesielt nyttige når du er i vannet og raskt trenger å nå noe. Jakken er også utstyrt med 3 d-ringer.

Bukselommene er plassert i front og på bena er det montert sprutbeskyttelse som kan trekkes oppå gummistøvler eller vanlige støvler.

Drakten leveres i en svart drysuit pose .

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.