7242

Interspiro Incurve-R meis for singel fl

uten maske og pusteventil

Varenr:102471
Alt. varenr: 33653-23
30 565,-
-+
Bestillingsvare (40 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Interspiro Incruve-R er et helt nytt SCBA apparat med en unik bæremeis produsert etter et nært samarbeid med røykdykkere. Hver liten detalj har vært med i utviklingen. Incurve apparatet har et minimum av tekstildeler og veldig enkelt å rengjøre ,robust og lett i vekt- uten å gå ut over komforten. Skulderreimene og hoftebeltet er ikke i tekstil for å unngå kontaminering ,disse er også kroppsformet for utmerket ergonomi.

Apparatet har 4 ulike størrelser , S - XL og den valgte størrelsen er lett synlig både foran og bak. Takket være den praktiske utformingen kan størrelsesjusteringen gjøres med flasken påmontert og apparatet påkledd.

Apparatet har kontrollmanometer med manometer ,reserveluftvarsel og ekstra lufttilkobling på brystet. Reserveluftvarselingen er en veldig nøyaktig varlsing som må bekreftes av brukeren,selv i bråkete miljøer. Varslingen vil heller ikke forstyrre radiosignaler i kritiske situasjoner eller ved kommunikasjon til teamet på utsiden.

Den holdbare regulatoren trykkes på plass og har en velprøvd funksjon med høy kapasitet,som beholder sikkerhetstrykket også ved ekstrem pustefrekvens og lavt flasketrykk.

Incurve-R SCBA kan kombineres med ulike ansiktsmasker og pusteventiler fra Interspiro. Maske og pusteventil er ikke inkludert i denne konfigurasjonen.

Det finnes versjoner som har hurtigkoblinger mellom flaske og meis. Meisen kan brukes med singelflaske eller flaskepakke.

 

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.