13563

Interspiro Inspire pusteventil m/RFID

CBRN

Varenr:103454
Alt. varenr: 33420-01T
-+
Bestillingsvare (235 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Interspiros moderne masker av typen Inspire er konstruert slik at man puster inn flaskeluft gjennom pusteventilen og puster ut gjennom maskekroppens nedre del via en utåndingsmembran. Pusteventilen er beskyttet og utsettes ikke for skitt, kontaminering eller mekanisk eksponering når den er montert til masken eller i garasje montert på meis. De ulike materialene i ventilen er tilpasset hverandre og så lenge pusteluften er i henhold til EN 12021, vask skjer etter Interspiros rutine, vil ikke pusteventilen fryse.

Pusteventilen stenges automatisk når den kobles fra masken, den er også utstyrt med en renseknapp for økt lufttilførsel til masken.

Interspiros pusteventiler har siden 1961 levert overtrykk i de fleste av sine ventiler. Teknologien er så klart utviklet siden den gang og leverer idag et sikkerhetstrykk på mellom 2,5 til 5 millibar, selv ved svært høy pustefrekvens og høyt luftforbruk.

Demonter pusteventilen fra masken ved å trykke de 2 røde knappen sammen og trekk ventilen ut fra masken. Motsatt ved montering.  

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.